Talentontwikkeling - Basketballschool

Om alvast te “ruiken” aan de Basketball Academy, kunnen kinderen van 5 tot 14 jaar komen trainen op de basketbalschool van het BA RTC Noord. Elke zondagochtend van 09.30 uur - 11.30 uur wordt getraind in sporthal Vinkhuizen, Radiumstraat 150 te Groningen.

Onder leiding van de BA RTC trainers wordt getraind op het verbeteren van de basistechnieken. Bijna alle BA RTC Noord spelers en speelsters hebben een of meerdere jaren deelgenomen aan de basketbalschool op de zondag!

De basketbalschool is ook een initiatief van BA RTC Noord om elk kind-talent de mogelijkheid te geven zichzelf beter te ontwikkelen. De basketbalschool heeft vele spelers afgeleverd op eredivisieniveau. Zo hebben onder andere Stefan Mladenovic, Valentijn Lietmeijer, Tim Hoeve, Sjoerd Koopmans, Rienk Mast en Yannick vd Ark in het verleden ook bij de basketballschool getraind.

Aanmelden Basketballschool

Meld je aan voor 2x gratis trainen op de Basketballschool. De kosten zijn € 150,00 per seizoen (2017/2018). Voor dit bedrag ontvang je deskundige begeleiding en een basketbaltenue.

“Let's get better! Geef je talent een kans, kom bij de basketballschool!”
RTC Noord Basketballschool